Dorits Børnegård

PRIVAT PASNINGSORDNING

Mit navn er Dorit Sabransky.

Jeg har været Dagplejer i 14 år her i Branderup og fortsætter fra 2018 som privat ved Dorits Børnegård.

Jeg bor på en dejlig nedlagt landejendom sammen med min mand, Michael Sabransky. Vi har to voksne piger; Charlotte som bor på Sjælland, og Christina som bor på Fyn.

Vi har boet i Branderup siden 1997 og har lavet en del om og fået indrettet som vi vil have det - perfekt til dagpleje med plads til leg både ude og inde.

Jeg har tidligere været ansat som dagpleje i 14 år sammenlagt hos Nørre-Rangstrup og senere Tønder kommune - så jeg har en masse erfaring med forskellige børn.

På gården har vi nogle dyr rundt omkring.

På marken har vi et par køer som muuher en gang i mellem som er vældigt sjov for børnene at muuhe med på.

Vi har desuden katte løbende rundt udenfor, de vil meget gerne snakke og kommer ofte ud når vi går i haven eller leger ude på legepladsen.

Derudover har vi også en labrador hund, Mille, som er inde hund. Den er ikke i legeværelset, men opholder sig adskilt fra børnene, men vil meget gerne snakke og lege med børnene når den får lov. Den er en ganske fredelig og meget tålmodig hund som børnene elsker.

 

Dorits Børnegård har alt hvad hjertet begærer for små børn.

Der er dyr som de vil omgåes under opsyn.

En stor flisebelagt gårdsplads til at køre på og en dejlig lukket legeplads med græs hvor der er en stor sandkasse, gyngestativ, legehus, rutchebane og en masse køretøj.

Vi har et stort legeværelse med  lege køkken, tumlepuder og madrasser, og en masse køretøj.

Vi har plads i gårdspladsen så vi kan spise ude når det er godt vejr, og både gårdspladsen og legepladsen er hegnet ind så der hverken løber en lille hund ind eller børnene løber ud laugh

Jeg fortsætter som jeg har gjort hidtil - nu bare som privat - og håber I har lyst til at Jeres barn skal være en del af Dorits Børnegård. 
Glad Zoo i Lintrup

Dyrene på Dorits Børnegård og hos naboerne

Ude

Lav din egen hjemmeside med eget domæne og email